Volledig uitverkocht!

Helaas, dit project is volledig uitverkocht.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten door te mailen naar info@schoofsbouw.be of neem een kijkje op www.schoofsbouw.be.

Vraag nu een offerte via mail of bel 012/74 15 71

Uw garantie op goed wonen

Bouwbedrijf Schoofs

Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan enkele fundamentele waarden: een persoonlijke aanpak, familiaal karakter, doorgedreven professionalisering en de wil om elke bouwopdracht tot in de afwerking naar volle tevredenheid uit te voeren. Dat is onze beroepseer, en die maken we al 75 jaar, elke dag waar!

Dankzij onze jarenlange ervaring en letterlijk opgebouwde knowhow is Bouwbedrijf Schoofs beslagen in alle bouwmethodes. Van traditionele metsel- en betonwerken over prefab staal- of betonconstructies tot de nieuwste technieken van ecologisch bouwen.

Geen standaardoplossingen, wij denken van a tot z mee met onze klant en leveren maatwerk binnen de wensen en budgetten.

Van winkelpanden en appartementsgebouwen, tot industrie- en utiliteitsgebouwen en openbare aanbestedingen. Als het om goed wonen en werken gaat, is Schoofs uw betrouwbare partner.

Ontdek residentie Elstar

Centraal gelegen in het hart van Glabbeek, staat Residentie Elstar voor tijdloos en tegelijk hedendaags wonen in een landelijke maar erg levendige gemeente.

Op een bijzondere plek bovendien, want hier stond vroeger de fruitveiling Hageland. Elstar is dan ook een knipoog naar de gelijknamige, vrolijke appelsoort met de rode blos op een geelgroene ondergrond. Eerlijk, heerlijk en kleurrijk: net als het leven in Glabbeek zelf.

LEES VERDER