Volledig uitverkocht!

Vraag nu een offerte via mail of bel 012/74 15 71

Helaas, dit project is volledig uitverkocht.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten door te mailen naar info@schoofsbouw.be of neem een kijkje op www.schoofsbouw.be.

Ontdek residentie Elstar

Centraal gelegen in het hart van Glabbeek, staat Residentie Elstar voor tijdloos en tegelijk hedendaags wonen in een landelijke maar erg levendige gemeente.

Op een bijzondere plek bovendien, want hier stond vroeger de fruitveiling Hageland. Elstar is dan ook een knipoog naar de gelijknamige, vrolijke appelsoort met de rode blos op een geelgroene ondergrond. Eerlijk, heerlijk en kleurrijk: net als het leven in Glabbeek zelf.

In residentie Elstar geniet je van modern wooncomfort in een kleinschalig, gezellig kader. Met een fraaie strakke architectuur aan de buitenkant, en een zuinig energieverbruik, veel lichtinval en verzorgde afwerking vanbinnen.

De keuze tussen 24 appartementen biedt voor ieder wat wils: op de eerste
of tweede verdieping, met één, twee of drie slaapkamers, in oppervlakte van
100 m2 tot 135 m2. Zowel voor jonge starters als gepensioneerden op zoek naar een ruim appartement als woningruil.

Alle appartementen hebben een ruim en volledig zuidgericht terras. Een lift, ondergrondse bergingen en parkeerplaatsen voor wagens en fietsen maken het comfort compleet. Extra handig zijn de commerciële ruimtes op het gelijkvloers voor allerlei inkopen, haast zonder de deur uit te gaan. 

Vlakbij of op wandelafstand vind je een waaier van diensten die Glabbeek rijk is: gemeentehuis, supermarkt, bushalte, kleuter- en basisschool, jeugdhuis, sporthal, apotheek, (tand)arts, cultuurzaal, postkantoor, bankkantoren, noem maar op…

Glabbeek is landelijk, maar vlot bereikbaar tussen Tienen en Diest. De E40 Boutersem en E314 Bekkevoort liggen op 15 minuten. Een dagje uitgebreid shoppen? Dan ben je in een wip in Leuven, Sint-Truiden en Diest. Behoefte aan ontspanning, sport of rust? Trek je wandelschoenen aan of spring op de fiets en ga heerlijk verdwalen in de fruitstreek en het heuvelrijke Hageland, langs schilderachtige dorpjes en imposante kastelen. 

Goed wonen is goed leven. En dat vind je hier, in residentie Elstar in Glabbeek.

Herman De Becker, 
Architect

Kom het fijne te weten

In ons lastenboek vind je elk detail van de projecten.