Volledig uitverkocht!

Goed wonen in Glabbeek,
in hartje Hageland

Vraag nu een offerte via mail of bel 012/74 15 71

Helaas, dit project is volledig uitverkocht.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten door te mailen naar info@schoofsbouw.be of neem een kijkje op www.schoofsbouw.be.

Investeren in een nieuw pand in Glabbeek

Het landelijke Glabbeek, is vlot bereikbaar tussen Tienen en Diest. De E40 Boutersem en E314 Bekkevoort liggen op 15 minuten. Een dagje uitgebreid shoppen? Dan ben je in een wip in Leuven, Sint-Truiden en Diest. Behoefte aan ontspanning, sport of rust? Trek je wandelschoenen aan of spring op de fiets en ga heerlijk verdwalen in de fruitstreek en het heuvelrijke Hageland, langs schilderachtige dorpjes en imposante kastelen.

Goed wonen is goed leven. En dat vind je hier, in residentie Elstar in Glabbeek.

Een woning of appartement in Glabbeek is vandaag heel snel verkocht of verhuurd. En heel wat nieuwe bedrijven kozen de voorbije jaren voor onze gemeente. We houden het kadastraal inkomen (KI) in Glabbeek bewust zeer laag. Samen met onze lage onroerende voorheffing wil dit zeggen dat een eigendom bezitten in onze gemeente jaarlijks heel wat goedkoper is dan in vele andere gemeenten.

We hebben in Glabbeek een moderne gemeenteschool, een polyvalente evenementenhal, een nieuw woonzorgcentrum, een gemeentelijke sporthal, een gemeentelijk cultuurcentrum, een buitenschoolse kinderopvang,…

Ook de komende jaren blijven we actief bouwen aan ons dorp. Binnenkort krijgt onze gemeente bovendien als één van de eerste landelijke gemeenten een gezondheidscampus. En we blijven hoog inzetten op dorpskernvernieuwing en de aanleg van nieuwe voet- en fietspaden.

Uit recente cijfers van de Vlaamse gemeentemonitor blijkt dat maar liefst 84% van de inwoners enorm tevreden zijn over leven in ons dorp. Met deze score zijn de inwoners van Glabbeek het meeste tevreden in Vlaams-Brabant en staan we in de top 5 van alle Vlaamse gemeenten.

Glabbeek is een fruitgemeente met een prachtige groene omgeving en een rijke geschiedenis. Al sinds de 19de eeuw is Glabbeek een enorm bedrijvige gemeente en als burgemeester garandeer ik elke nieuwe investeerder dat we ook de komende jaren een topgemeente om in te wonen of te werken zullen blijven. Ik heet u alvast van harte welkom in ons dorp!

Peter Reekmans, 
Burgemeester Glabbeek

Ontdek residentie Elstar

Centraal gelegen in het hart van Glabbeek, staat Residentie Elstar voor tijdloos en tegelijk hedendaags wonen in een landelijke maar erg levendige gemeente.

Op een bijzondere plek bovendien, want hier stond vroeger de fruitveiling Hageland. Elstar is dan ook een knipoog naar de gelijknamige, vrolijke appelsoort met de rode blos op een geelgroene ondergrond. Eerlijk, heerlijk en kleurrijk: net als het leven in Glabbeek zelf.

LEES VERDER

Kom het fijne te weten

In ons lastenboek vind je elk detail van de projecten.